Pakgro supermarkten zijn vanaf medio 2017 Spar enjoy supermarkten.

Medio 2017 zijn al onze 10 supermarkten omgebouwd naar Spar Enjoy supermarkten.

Wat betekend dat voor u als klant ?  
Een nog uitgebreider assortiment dan u al van ons gewend was. Ook de prijzen zijn wat voordeliger voor u. Onze service is nog steeds van een hoog niveau. Ook onze versafdelingen zijn nog beter gesorteerd en door dagelijkse leveringen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

In onze overzichtelijke supermarkt vindt u een ruime keuze kruidenierswaren, en een compleet vers-assortiment. De hele dag door bakken wij knapperige verse broodjes en versgebakken stokbrood. Plukverse groenten, Vers vlees van de ambachtelijke slager. Ach teveel om op te noemen. Wat ons betreft hoeft u het park niet meer af.

Wilt u barbecuen of gourmetten? Kijk dan eens in onze webshop. U zult dan aangenaam verrast zijn, zelfs de vuile vaat mag u aan ons over laten.
Bent u wat vergeten op het gebied van campingartikelen of speelgoed?
Geen probleem, een uitgebreid assortiment vindt u in onze winkels!

Wij zijn elke dag open! Ook op Zondag! Tot ziens bij Pakgro.

 

Vakantiepark Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer is al ruim 25 jaar het leukste vakantiepark van Limburg. U bent van harte welkom op dit bruisende vijfsterren vakantiepark met luxe kampeerplaatsen en gezellige chalets, midden in de prachtige Maasduinen.

Leukermeer is een garantie voor een spetterende vakantie, met een echt strand en natuurlijk het Leukermeer. Daarin kunt u een duik nemen, maar u kunt ook lekker het water op met een wakeboard, waterfiets of boot.

De voorzieningen zijn van topklasse: een supermarkt, een eigen kapsalon en overal draadloos internet, om er maar een paar te noemen. Op sportgebied barsten het ook van de activiteiten: u kunt op hetpark bijvoorbeeld tennissen, mountainbiken, wakeboarden, fitnessen en nog veel meer. Natuurlijk is er ook voor de kids genoeg te doen: ze komen tijd tekort voor alle activiteiten. Het KidsTeam zorgt dat ze deze vakantie in Limburg niet snel zullen vergeten. Mede hierdoor heeft Vakantiepark Leukermeer een ANWB waardering van 9,1 en een Zoover beoordeling van 8,0 en daar is men trots op!

Leukermeer

De Kamp 5
5855 EG Well
Tel. +31 (0)478 50 24 44
Fax: +31 (0)478 50 12 60
E-Mail: vakantie@leukermeer.nl
Website: www.leukermeer.nl
 

 

Een avondje gezellig gourmetten of barbecuen?

Een avondje gourmetten/barbecuen is een avondje samen genieten. Maar je wilt niet teveel tijd kwijt zijn met voorbereidingen?
Klik dan
hier voor de mogelijkheden!

Laat u verbazen, lekker makkelijk vanuit uw luie stoel bestellen, de volgende dag kunt u uw bestelling afhalen in de supermarkt. En als comlplete verrassing hoeft u zelf de afwas niet te doen. U brengt de volgende dag uw vuile vaat gewoon terug naar de winkel.

Lees verder...
Website door Buro TARGET