Pakgro supermarkten zijn nu allemaal Spar Enjoy supermarkten.

Wat betekend dat voor u als klant ?  
Een nog uitgebreider assortiment dan u al van ons gewend was. Aantrekkelijke consumentenprijzen. Ach u hoeft het park niet meer af zo compleet zijn wij.

In onze overzichtelijke supermarkt vindt u een ruime keuze kruidenierswaren, en een compleet vers-assortiment. De hele dag door bakken wij knapperige verse broodjes en versgebakken stokbrood.

Ook kunt u op de Sparsite, thuis alvast een online bestelling maken. Lekker makkelijk dan staat alles al klaar in uw verblijf.

Wij zijn elke dag open! Ook op Zondag! Tot ziens bij Uw Spar Enjoy supermarkt.

 

Vakantiepark Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer is al ruim 25 jaar het leukste vakantiepark van Limburg. U bent van harte welkom op dit bruisende vijfsterren vakantiepark met luxe kampeerplaatsen en gezellige chalets, midden in de prachtige Maasduinen.

Leukermeer is een garantie voor een spetterende vakantie, met een echt strand en natuurlijk het Leukermeer. Daarin kunt u een duik nemen, maar u kunt ook lekker het water op met een wakeboard, waterfiets of boot.

De voorzieningen zijn van topklasse: een supermarkt, een eigen kapsalon en overal draadloos internet, om er maar een paar te noemen. Op sportgebied barsten het ook van de activiteiten: u kunt op hetpark bijvoorbeeld tennissen, mountainbiken, wakeboarden, fitnessen en nog veel meer. Natuurlijk is er ook voor de kids genoeg te doen: ze komen tijd tekort voor alle activiteiten. Het KidsTeam zorgt dat ze deze vakantie in Limburg niet snel zullen vergeten. Mede hierdoor heeft Vakantiepark Leukermeer een ANWB waardering van 9,1 en een Zoover beoordeling van 8,0 en daar is men trots op!

Leukermeer

De Kamp 5
5855 EG Well
Tel. +31 (0)478 50 24 44
Fax: +31 (0)478 50 12 60
E-Mail: vakantie@leukermeer.nl
Website: www.leukermeer.nl
 

 

Een avondje gezellig gourmetten of barbecuen?

Een avondje gourmetten/barbecuen is een avondje samen genieten. Maar je wilt niet teveel tijd kwijt zijn met voorbereidingen?
Klik dan
hier voor de mogelijkheden!

Laat u verbazen, lekker makkelijk vanuit uw luie stoel bestellen, de volgende dag kunt u uw bestelling afhalen in de supermarkt. En als comlplete verrassing hoeft u zelf de afwas niet te doen. U brengt de volgende dag uw vuile vaat gewoon terug naar de winkel.

Lees verder...
Website door Buro TARGET