Pakgro supermarkten zijn nu allemaal Spar Enjoy supermarkten.

Wat betekend dat voor u als klant ?  
Een nog uitgebreider assortiment dan u al van ons gewend was. Aantrekkelijke consumentenprijzen. Ach u hoeft het park niet meer af zo compleet zijn wij.

In onze overzichtelijke supermarkt vindt u een ruime keuze kruidenierswaren, en een compleet vers-assortiment. De hele dag door bakken wij knapperige verse broodjes en versgebakken stokbrood.

Ook kunt u op de Sparsite, thuis alvast een online bestelling maken. Lekker makkelijk dan staat alles al klaar in uw verblijf.

Wij zijn elke dag open! Ook op Zondag! Tot ziens bij Uw Spar Enjoy supermarkt.

 

Recreatiepark de Leistert

In het hart van Limburg nabij het authentieke dorp Roggel is Recreatiepark de Leistert gevestigd. Recreatiepark de Leistert biedt verblijfsmogelijkheden van tent tot vakantiewoning. Het park bestaat uit de camping en de buitenhof waar de vakantiewoningen zich bevinden.

Het 5 sterren recreatiepark bestaat uit een camping, Camping de Leistert, en een luxe boerderijenpark, Buitenhof de Leistert.

Op de camping staan comfortabele chalets en bieden wij u heerlijk ruime en beschutte kampeerplaatsen. Buitenhof de Leistert is een park met gezellige luxe vakantieboerderijen in authentiek Limburgse stijl. Dit 5 sterren recreatiepark wordt door de ANWB gewaardeerd met een 9,0 en is door de Duitse ADAC al 3 jaar op rij uitgeroepen tot Superplatz. U kunt bij ons dus rekenen op een hoge kwaliteit van voorzieningen, kampeerplaatsen en verblijfsaccommodaties.

Recreatiepark de Leistert biedt vele mogelijkheden voor de kids. Ze hoeven zich echt niet te vervelen bij de Leistert.

Op Recreatiepark de Leistert is een grote speeltuin aanwezig met een heuse skelterbaan, trampolines, scooterbaan en vele vele schommels en speeltoestellen. In het midden van de speeltuin staat de gigantische Jumbotoren. In ons plazagebouw zijn is een speelvoorziening aanwezig voor de kids, net als in het jeugdhonk.

Op Recreatiepark de Leistert hebben we een professioneel animatieteam dat de gehele dag door leuke, gezellige, spannende, sportieve en creatieve activiteiten organiseert!
Maar ook in de omgeving van de Leistert zijn diverse voorzieningen aanwezig specifiek gericht op kinderen. Zo liggen er in de omgeving onder andere indoorspeeltuinen, bioscopen, markten en kermissen. Toverland ligt zelfs om de hoek!

De Leistert

Heldensedijk 5
6088 NT Roggel
Tel: 0475-493030
Fax: 0475-496012
E-mail: info@leistert.nl

Website: www.leistert.nl

Een avondje gezellig gourmetten of barbecuen?

Een avondje gourmetten/barbecuen is een avondje samen genieten. Maar je wilt niet teveel tijd kwijt zijn met voorbereidingen?
Klik dan
hier voor de mogelijkheden!

Laat u verbazen, lekker makkelijk vanuit uw luie stoel bestellen, de volgende dag kunt u uw bestelling afhalen in de supermarkt. En als comlplete verrassing hoeft u zelf de afwas niet te doen. U brengt de volgende dag uw vuile vaat gewoon terug naar de winkel.

Lees verder...
Website door Buro TARGET