Pakgro supermarkten zijn vanaf medio 2017 Spar enjoy supermarkten.

Medio 2017 zijn al onze 10 supermarkten omgebouwd naar Spar Enjoy supermarkten.

Wat betekend dat voor u als klant ?  
Een nog uitgebreider assortiment dan u al van ons gewend was. Ook de prijzen zijn wat voordeliger voor u. Onze service is nog steeds van een hoog niveau. Ook onze versafdelingen zijn nog beter gesorteerd en door dagelijkse leveringen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

In onze overzichtelijke supermarkt vindt u een ruime keuze kruidenierswaren, en een compleet vers-assortiment. De hele dag door bakken wij knapperige verse broodjes en versgebakken stokbrood. Plukverse groenten, Vers vlees van de ambachtelijke slager. Ach teveel om op te noemen. Wat ons betreft hoeft u het park niet meer af.

Wilt u barbecuen of gourmetten? Kijk dan eens in onze webshop. U zult dan aangenaam verrast zijn, zelfs de vuile vaat mag u aan ons over laten.
Bent u wat vergeten op het gebied van campingartikelen of speelgoed?
Geen probleem, een uitgebreid assortiment vindt u in onze winkels!

Wij zijn elke dag open! Ook op Zondag! Tot ziens bij Pakgro.

 

Recreatiepark Prinsenmeer

Recreatiepark Prinsenmeer is écht een prinsheerlijke vakantiebestemming, direct gelegen naast het prachtige natuurreservaat de Peel.

Uw kinderen vermaken zich uitstekend op het zandstrand, bij de waterglijbanen, in het subtropisch zwemparadijs, of bij een van de vele speeltuinen. Ondertussen heeft u alle gelegenheid om óók prinsheerlijk te genieten. Samen met uw partner slaat u een balletje op de tennisbaan, geniet u van een lekkere lunch op het terras van ‘Prinsenmeer Plaza’ en spreekt u met vrienden af om aan het einde van de middag nog even op z’n Frans een balletje te werpen op de jeu-de-boules baan. De vrouwen grijpen ondertussen de gelegenheid aan om even lekker te relaxen in de whirlpool, de recreatieve sauna of het Turkse stoombad, uiteraard allemaal gratis.

De midgetgolfbaan (gratis!) kent aan het eind van de vakantie geen geheimen meer. Bij de disco-avondjes komen zelfs de meest verstokte voetjes van de vloer, bij de trampolines worden de mooiste salto’s uitgevoerd, in het buffetrestaurant wordt een heerlijke schnitzel geserveerd en in het subtropisch zwemparadijs kan niemand genoeg krijgen van de waterglijbanen.


Recreatiepark Prinsenmeer

Beekstraat 31
5724 PL Asten-Ommel
T 0031 (0)493 - 68 11 11
F 0031 (0)493 - 68 11 10
Email: info@prinsenmeer.nl
Website: www.prinsenmeer.nl
Website door Buro TARGET