Pakgro supermarkten zijn nu allemaal Spar Enjoy supermarkten.

Wat betekend dat voor u als klant ?  
Een nog uitgebreider assortiment dan u al van ons gewend was. Aantrekkelijke consumentenprijzen. Ach u hoeft het park niet meer af zo compleet zijn wij.

In onze overzichtelijke supermarkt vindt u een ruime keuze kruidenierswaren, en een compleet vers-assortiment. De hele dag door bakken wij knapperige verse broodjes en versgebakken stokbrood.

Ook kunt u op de Sparsite, thuis alvast een online bestelling maken. Lekker makkelijk dan staat alles al klaar in uw verblijf.

Wij zijn elke dag open! Ook op Zondag! Tot ziens bij Uw Spar Enjoy supermarkt.

 

Recreatiepark Prinsenmeer

Recreatiepark Prinsenmeer is écht een prinsheerlijke vakantiebestemming, direct gelegen naast het prachtige natuurreservaat de Peel.

Uw kinderen vermaken zich uitstekend op het zandstrand, bij de waterglijbanen, in het subtropisch zwemparadijs, of bij een van de vele speeltuinen. Ondertussen heeft u alle gelegenheid om óók prinsheerlijk te genieten. Samen met uw partner slaat u een balletje op de tennisbaan, geniet u van een lekkere lunch op het terras van ‘Prinsenmeer Plaza’ en spreekt u met vrienden af om aan het einde van de middag nog even op z’n Frans een balletje te werpen op de jeu-de-boules baan. De vrouwen grijpen ondertussen de gelegenheid aan om even lekker te relaxen in de whirlpool, de recreatieve sauna of het Turkse stoombad, uiteraard allemaal gratis.

De midgetgolfbaan (gratis!) kent aan het eind van de vakantie geen geheimen meer. Bij de disco-avondjes komen zelfs de meest verstokte voetjes van de vloer, bij de trampolines worden de mooiste salto’s uitgevoerd, in het buffetrestaurant wordt een heerlijke schnitzel geserveerd en in het subtropisch zwemparadijs kan niemand genoeg krijgen van de waterglijbanen.


Recreatiepark Prinsenmeer

Beekstraat 31
5724 PL Asten-Ommel
T 0031 (0)493 - 68 11 11
F 0031 (0)493 - 68 11 10
Email: info@prinsenmeer.nl
Website: www.prinsenmeer.nl

Een avondje gezellig gourmetten of barbecuen?

Een avondje gourmetten/barbecuen is een avondje samen genieten. Maar je wilt niet teveel tijd kwijt zijn met voorbereidingen?
Klik dan
hier voor de mogelijkheden!

Laat u verbazen, lekker makkelijk vanuit uw luie stoel bestellen, de volgende dag kunt u uw bestelling afhalen in de supermarkt. En als comlplete verrassing hoeft u zelf de afwas niet te doen. U brengt de volgende dag uw vuile vaat gewoon terug naar de winkel.

Lees verder...
Website door Buro TARGET