Pakgro supermarkten zijn vanaf medio 2017 Spar enjoy supermarkten.

Medio 2017 zijn al onze 9 supermarkten omgebouwd naar Spar Enjoy supermarkten.

Wat betekend dat voor u als klant ?  
Een nog uitgebreider assortiment dan u al van ons gewend was. Ook de prijzen zijn  voordeliger voor u. Onze service is nog steeds van een hoog niveau. Ook onze versafdelingen zijn nog beter gesorteerd en door dagelijkse leveringen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

In onze overzichtelijke supermarkt vindt u een ruime keuze kruidenierswaren, en een compleet vers-assortiment. De hele dag door bakken wij knapperige verse broodjes en versgebakken stokbrood. Plukverse groenten, Vers vlees van de ambachtelijke slager. Ach teveel om op te noemen. Wat ons betreft hoeft u het park niet meer af.

Wilt u barbecuen of gourmetten? Kijk dan eens in onze webshop. U zult dan aangenaam verrast zijn, zelfs de vuile vaat mag u aan ons over laten.
Bent u wat vergeten op het gebied van campingartikelen of speelgoed?
Geen probleem, een uitgebreid assortiment vindt u in onze winkels!

Wij zijn elke dag open! Ook op Zondag! Tot ziens bij Pakgro.

 

Recreatiepark Hengelhoef

Bijna onvoorstelbaar mooi: Recreatiepark Hengelhoef. Midden in de prachtige bossen van het Belgische ‘Park Midden-Limburg’ treft u dit verrassende vakantieoord, dat werkelijk veel verder gaat dan ‘vakantie’. Recreatiepark Hengelhoef is… vakantie zoals u het nog nooit eerder heeft meegemaakt.

Laten we beginnen bij het Mega Subtropisch Zwemparadijs: hier beleeft u fantastische golven van waterplezier, letterlijk én figuurlijk. Mega is hier ook écht mega: de razende rivier is een echte trekpleister en van supersnelle waterglijbanen tot kruiden hotwhirlpools: je kunt het zo gek niet verzinnen, het is er allemaal! Natuurlijk ook voor alle leeftijden, voor de kleintjes is er een apart kinderbad.

Een enorme uitkomst is ook het indoor speelpaleis ‘Villa Victor’. Als het aan de kinderen ligt dan zitten ze de hele dag in de klimkubus, op de kruipwanden en in de klimtoren.

Een wandeling over Recreatiepark Hengelhoef zal u een verrassend beeld geven van de enorm ruimtelijke en gevarieerde opzet. Rustige bosrijke gedeeltes met mooie bospaadjes, afgewisseld met gezellige kampeervelden. Ook hier vindt u overal de Oostappen Groep Vakantietent, kant-en-klaar ingericht voor de kampeerder die toch van gemak houdt. Direct aan de waterplas liggen de ruim opgezette appartementencomplexen en u vindt diverse verschillende luxe comforthomes en chalets.

Ook Recreatiepark Hengelhoef bruist overdag en ’s avonds van de vele activiteiten. Van trampoline tot (beach)volleybalveld: iedere sportieveling komt hier echt wel aan z’n trekken. En natuurlijk barst ’s avonds de overdekte plaza bijna uit z’n voegen als er weer een spectaculaire musical wordt opgevoerd of een avondje karaoke wordt gehouden.

U leest en ziet het: Recreatiepark Hengelhoef is veel meer dan gewoon vakantie. Recreatiepark Hengelhoef is… onovertroffen de beste vakantie.

Een avondje gezellig gourmetten of barbecuen?

Een avondje gourmetten/barbecuen is een avondje samen genieten. Maar je wilt niet teveel tijd kwijt zijn met voorbereidingen?
Klik dan
hier voor de mogelijkheden!

Laat u verbazen, lekker makkelijk vanuit uw luie stoel bestellen, de volgende dag kunt u uw bestelling afhalen in de supermarkt. En als comlplete verrassing hoeft u zelf de afwas niet te doen. U brengt de volgende dag uw vuile vaat gewoon terug naar de winkel.

Lees verder...
Website door Buro TARGET