Pakgro supermarkten zijn nu allemaal Spar Enjoy supermarkten.

Wat betekend dat voor u als klant ?  
Een nog uitgebreider assortiment dan u al van ons gewend was. Aantrekkelijke consumentenprijzen. Ach u hoeft het park niet meer af zo compleet zijn wij.

In onze overzichtelijke supermarkt vindt u een ruime keuze kruidenierswaren, en een compleet vers-assortiment. De hele dag door bakken wij knapperige verse broodjes en versgebakken stokbrood.

Ook kunt u op de Sparsite, thuis alvast een online bestelling maken. Lekker makkelijk dan staat alles al klaar in uw verblijf.

Wij zijn elke dag open! Ook op Zondag! Tot ziens bij Uw Spar Enjoy supermarkt.

 

Recreatiepark Hengelhoef

Bijna onvoorstelbaar mooi: Recreatiepark Hengelhoef. Midden in de prachtige bossen van het Belgische ‘Park Midden-Limburg’ treft u dit verrassende vakantieoord, dat werkelijk veel verder gaat dan ‘vakantie’. Recreatiepark Hengelhoef is… vakantie zoals u het nog nooit eerder heeft meegemaakt.

Laten we beginnen bij het Mega Subtropisch Zwemparadijs: hier beleeft u fantastische golven van waterplezier, letterlijk én figuurlijk. Mega is hier ook écht mega: de razende rivier is een echte trekpleister en van supersnelle waterglijbanen tot kruiden hotwhirlpools: je kunt het zo gek niet verzinnen, het is er allemaal! Natuurlijk ook voor alle leeftijden, voor de kleintjes is er een apart kinderbad.

Een enorme uitkomst is ook het indoor speelpaleis ‘Villa Victor’. Als het aan de kinderen ligt dan zitten ze de hele dag in de klimkubus, op de kruipwanden en in de klimtoren.

Een wandeling over Recreatiepark Hengelhoef zal u een verrassend beeld geven van de enorm ruimtelijke en gevarieerde opzet. Rustige bosrijke gedeeltes met mooie bospaadjes, afgewisseld met gezellige kampeervelden. Ook hier vindt u overal de Oostappen Groep Vakantietent, kant-en-klaar ingericht voor de kampeerder die toch van gemak houdt. Direct aan de waterplas liggen de ruim opgezette appartementencomplexen en u vindt diverse verschillende luxe comforthomes en chalets.

Ook Recreatiepark Hengelhoef bruist overdag en ’s avonds van de vele activiteiten. Van trampoline tot (beach)volleybalveld: iedere sportieveling komt hier echt wel aan z’n trekken. En natuurlijk barst ’s avonds de overdekte plaza bijna uit z’n voegen als er weer een spectaculaire musical wordt opgevoerd of een avondje karaoke wordt gehouden.

U leest en ziet het: Recreatiepark Hengelhoef is veel meer dan gewoon vakantie. Recreatiepark Hengelhoef is… onovertroffen de beste vakantie.

Een avondje gezellig gourmetten of barbecuen?

Een avondje gourmetten/barbecuen is een avondje samen genieten. Maar je wilt niet teveel tijd kwijt zijn met voorbereidingen?
Klik dan
hier voor de mogelijkheden!

Laat u verbazen, lekker makkelijk vanuit uw luie stoel bestellen, de volgende dag kunt u uw bestelling afhalen in de supermarkt. En als comlplete verrassing hoeft u zelf de afwas niet te doen. U brengt de volgende dag uw vuile vaat gewoon terug naar de winkel.

Lees verder...
Website door Buro TARGET