Pakgro supermarkten zijn vanaf medio 2017 Spar enjoy supermarkten.

Medio 2017 zijn al onze 10 supermarkten omgebouwd naar Spar Enjoy supermarkten.

Wat betekend dat voor u als klant ?  
Een nog uitgebreider assortiment dan u al van ons gewend was. Ook de prijzen zijn wat voordeliger voor u. Onze service is nog steeds van een hoog niveau. Ook onze versafdelingen zijn nog beter gesorteerd en door dagelijkse leveringen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

In onze overzichtelijke supermarkt vindt u een ruime keuze kruidenierswaren, en een compleet vers-assortiment. De hele dag door bakken wij knapperige verse broodjes en versgebakken stokbrood. Plukverse groenten, Vers vlees van de ambachtelijke slager. Ach teveel om op te noemen. Wat ons betreft hoeft u het park niet meer af.

Wilt u barbecuen of gourmetten? Kijk dan eens in onze webshop. U zult dan aangenaam verrast zijn, zelfs de vuile vaat mag u aan ons over laten.
Bent u wat vergeten op het gebied van campingartikelen of speelgoed?
Geen probleem, een uitgebreid assortiment vindt u in onze winkels!

Wij zijn elke dag open! Ook op Zondag! Tot ziens bij Pakgro.

 

Recreatiepark TerSpegelt

Voor iedere vakantiewens het goede plekje!
Niet iedere gast op TerSpegelt heeft dezelfde kampeerwensen, echter voor alle kampeerwensen hebben wij het goede plekje.

Kies je voor een besloten plekje omringd door het groen. Lekker dichtbij de speeltuin en in de buurt van een sanitairgebouw. Wel zo gemakkelijk met die kleintjes.....

Óf ga je helemaal voor dat luxe plaatsje met privé sanitair aan het water. Heerlijk vanaf de eigen aanlegsteiger met de voetjes in het water tot rust komen met een goed boek. Da's LekkerChillen!

Óf de kinderen worden groter..... Nog een paar jaar en dan gaan jullie weer met z'n tweetjes op vakantie, maar nu zit je nog even volop in de activiteiten.

De jongens gaan bandraften achter de speedboot en 's avonds lekker stappen in Het Après Ski Café. Ze genieten met volle teugen, zo willen ze nog wel een paar jaar mee

Een avondje gezellig gourmetten of barbecuen?

Een avondje gourmetten/barbecuen is een avondje samen genieten. Maar je wilt niet teveel tijd kwijt zijn met voorbereidingen?
Klik dan
hier voor de mogelijkheden!

Laat u verbazen, lekker makkelijk vanuit uw luie stoel bestellen, de volgende dag kunt u uw bestelling afhalen in de supermarkt. En als comlplete verrassing hoeft u zelf de afwas niet te doen. U brengt de volgende dag uw vuile vaat gewoon terug naar de winkel.

Lees verder...
Website door Buro TARGET